Usluge

Distribucija

DISTRIBUCIJA

Servis

SERVIS SAZNAJ VIŠE

Trade marketing

TRADE MARKETING

Distribucija robe široke potrošnje predstavlja našu osnovnu delatnost. Partnerski pristup prema dobavljačima i kupcima je temelj naše distribucione strategije. Pažljivo isplaniran sistem koji čine 5 distribucionih centara, 52 zaposlena i 35 vozila predstavlja srž naše fleksibilnosti i mogućnosti. Poznavanje tržišta koje proizilazi iz našeg dugogodišnjeg iskustva stavljamo na raspolaganje svim našim partnerima prilikom postavljanja novih ili realizaciji postojećih ciljeva.

Redovno održavanje i ispravno podešavanje opreme čine važan deo u dostavljanju kvalitetnog proizvoda. Iz tog razloga, oformili smo dobro edukovan i profesionalan tim koji stavljamo na raspolaganje svim našim kupcima.

Implementacijom marketing standarda naših partnera na mestu prodaje obezbeđujemo bolju vidljivnost i izlaznost njihovih proizvoda. Naš tim je pre svega realan i proaktivan kako u pronalaženju novih načina tako i u iznošenju predloga na osnovu prethodnih iskustva i tržnih praksi. Ono što nas izdvaja je kompaktnost i predanost u pronalaženju najisplativijeg rešenja za ostvarivanje zadatog cilja.